Szolgáltatások

A BWA Lab Kft. átfogó szolgáltatáscsomagot kínál, amely a szennyvízkezelési és iszapkezelési folyamatok minden szakaszát lefedi. Szolgáltatásaink célja, hogy a legkorszerűbb technológiákat és fenntartható vízgazdálkodási elveket ötvözve, a lehető legnagyobb hatékonyságot és gazdaságosságot biztosítsuk ügyfeleink számára. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan épül fel a szolgáltatási folyamatunk:

1. Felmérés és Tesztüzem

Minden együttműködésünk az alapos helyszíni felméréssel kezdődik, ahol szakértőink felmérik a telep jelenlegi állapotát, és azonosítják a potenciális optimalizálási lehetőségeket. Ezt követően, egy tesztüzem keretében konkrét adatokat gyűjtünk, amelyek alapján személyre szabott javaslatokat dolgozunk ki. A tesztüzem során kiemelt figyelmet fordítunk a víztelenítési hatékonyságra, az energiafelhasználásra és a széndioxid-kibocsátásra.

2. CO²Smart Rendszer Telepítése

A CO²Smart rendszer telepítése egy átfogó folyamat, amely a szennyvíztisztító telepen zajlik. Első lépésként az előkészítő munkálatok során a telep alapos felmérését végezzük el, beleértve a meglévő rendszerek, a befolyó víz jellemzőinek és az operatív kihívásoknak az értékelését. Ez biztosítja, hogy a CO²Smart rendszer pontosan a telep egyedi igényeire legyen szabva. Ezt követi a fizikai telepítés és a beállítás, amely magában foglalja az eszközök helyszínre szállítását, telepítését, valamint a szoftver konfigurálását. Az adatgyűjtési infrastruktúra aktiválása után megkezdődik a valós idejű operatív adatok gyűjtése. Ezek az adatok alapvető fontosságúak a rendszer által később generált elemzésekhez és javaslatokhoz. A telepítés után kezdődik a kezdeti adatgyűjtési és monitorozási szakasz, amely lehetővé teszi a telep teljesítményének folyamatos nyomon követését és az optimalizálási folyamatok pontos irányítását.

3. Optimalizálás

A CO²Smart rendszer telepítése után kezdetét veszi az általa javasolt optimalizálási lépések végrehajtása. Ebben a szakaszban a fő cél az, hogy a rendszer által kimutatott optimalizálási javaslatokat pontosan és hatékonyan hajtsuk végre. Ez magában foglalja a technológiai beállítások finomhangolását és szükség esetén speciálisan kifejlesztett adalékanyagaink alkalmazását, mint például a Nanosmart GREEN és RED termékeket. Ezek az intézkedések célja, hogy a szennyvíztisztító telepek működését a lehető legközelebb vigyük a CO²Smart rendszer által kimutatott optimális állapothoz.

Különösen akkor alkalmazunk adalékanyagokat, amikor a telep sajátosságai vagy a befolyó víz adottságai miatt a CO²Smart által javasolt optimális állapot más módon nem érhető el. Az adalékanyagaink segítségével hozzájárulunk ahhoz, hogy a telep közelebb kerüljön az ideális működési paraméterekhez, segítve ezzel a víztelenítési hatékonyság javítását, az energiafelhasználás csökkentését és a széndioxid-kibocsátás minimalizálását.

Az egész folyamat során szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy biztosítsuk az optimalizálási javaslatok sikeres implementálását, és hosszú távon fenntartható, gazdaságos működést érjünk el. A BWA Lab Kft. elkötelezett amellett, hogy szolgáltatásaival hozzájáruljon a környezetvédelemhez és a szennyvízkezelési ágazat fenntarthatóságához, miközben ügyfeleinek hatékony és innovatív megoldásokat kínál.

A BWA Lab Kft. elkötelezett amellett, hogy szolgáltatásaival hozzájáruljon a környezetvédelemhez és a szennyvízkezelési ágazat fenntarthatóságához. CO²Smart alapú megoldásainkkal nem csak gazdaságosságot és hatékonyságot kínálunk ügyfeleinknek, hanem a környezeti fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket is tükrözzük.