Rólunk

A BWA Lab Kft. a szennyvízkezelés és iszapkezelés terén végzett úttörő munkájával kiemelkedik a vízkezelési ágazatban. Cégünk alapítása óta az a cél vezérli munkánkat, hogy innovatív megoldásokat kínáljunk a környezeti kihívásokra, ötvözve a tudományos kutatás legújabb eredményeit a gyakorlati alkalmazásokkal. Büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a vízminőség javításához, az energiahatékonyság növeléséhez, és a környezeti lábnyom csökkentéséhez.

Több mint 20 év

tapasztalat

Több száz

szennyvíztelep

Több ezer

vizsgált minta

Több millió

kW megspórolt áram

Kutatás-fejlesztési tevékenységünk középpontjában a szabadalmaztatott biokatalizátorok állnak, melyek forradalmi módon képesek javítani az iszapkezelés hatékonyságát, ezzel jelentősen csökkentve a szennyvíztisztítás költségeit és környezeti terhelését. Ezen innovatív termékek mellett a CO²Smart eszközünk segítségével az energiafogyasztás optimalizálásával és a széndioxid-kibocsátás csökkentésével is foglalkozunk, míg mobil csigaprés technológiánk a helyszíni víztelenítés terén nyújt hatékony megoldást.

Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk az uniós előírásoknak való megfelelésre, hiszen tudjuk, hogy a környezeti szabályozások betartása nem csupán jogi kötelezettség, hanem a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk is. Cégünk stratégiáját a fenntartható fejlődés, az innováció és a minőség iránti elkötelezettség határozza meg, melynek eredményeként termékeink és szolgáltatásaink egyaránt hozzájárulnak partnereink üzleti és környezeti céljainak eléréséhez.

Szoros együttműködést folytatunk kutatóintézetekkel és egyetemekkel, hogy folyamatosan bővíthessük tudásunkat és megoldásainkat a legújabb tudományos eredmények fényében. Ezen partnerségek révén nem csak a kutatási és fejlesztési tevékenységünk áll az élvonalban, de képesek vagyunk gyorsan reagálni a piaci igények változásaira is.

A BWA Lab Kft. elkötelezett amellett, hogy elősegítse a környezettudatos vízgazdálkodást, miközben innovatív megoldásokkal támogatja ügyfeleit a szennyvízkezelési kihívások megoldásában. Hiszünk abban, hogy cégünk által nyújtott termékek és szolgáltatások kulcsfontosságúak a fenntartható jövő megteremtésében, és büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a környezeti fenntarthatósághoz és ügyfeleink sikeres működéséhez. Az elkövetkező években is folytatni kívánjuk a kutatást, a fejlesztést és az innovációt, hogy újabb megoldásokkal szolgálhassunk a környezeti kihívásokra, mindig szem előtt tartva a minőséget, a megbízhatóságot és a fenntarthatóságot.