Biological

Water

Analysis

Laboratory

a144be9b-247e-41ad-9ab0-b28b0c94ba9b.png

A BWA Lab-ról

A BWA Lab megtestesíti mindazt, amire a hazai vízipar büszke és világhírű jó hírét felépíti. Partnereink, vevőink olyan vállalatok, akik a víz megtisztítását -  legyen az ivóvíz vagy szennyvíz – hivatásnak tekintik, és értékrendjük letisztult és kiemelt eleme a víz, mint Magyarország legfontosabb erőforrásainak egyike, a jövőnk, a környezet védelme.

Üzleti tevékenységünk során a tulajdonosoknak profitot termelünk, de ugyanilyen fontos, hogy aktívan közreműködjünk annak a már-már intézményesült gyakorlatnak a megtöréséhez, hogy a megtisztított víz minősége gazdasági kérdés lehessen. A fajlagos üzemeltetési költségek és a vízminőség jellemzően fordítottan arányosak egymással. A fajlagos üzemeltetési költségek csökkenése szinte kivétel nélkül a vízminőség javulását hozza magával, főleg ha szennyvíztisztításról beszélünk. 

Az általunk kiszolgált víziközmű üzemeltetők egyike sem hivatkozik döntései során arra, hogy a határérték túllépés, környezetszennyezés elkerülés költségénél kisebb a várhatóan kiszabott büntetés összege. A tisztított víz befogadójáért ugyanolyan felelősnek érzik magukat, mint a rájuk bízott közmű hatékonyságáért. 

Iszapmenedzsment szolgáltatásunk célja, hogy a fajlagos üzemeltetési költségeket alacsonyan tartsuk és kompromisszumok nélkül őrizzük meg a vizet Magyarország kiemelten fontos erőforrásának. 

BWA (3 of 1).jpg